Logo demeierijboxtel.nl
<p>The Beatles in hun hoogtijdagen, toen John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr en George Harrison voor horden gillende vrouwen zorgden. Of dat ook zo zal zijn in de pastorie is de vraag.&nbsp;</p>

The Beatles in hun hoogtijdagen, toen John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr en George Harrison voor horden gillende vrouwen zorgden. Of dat ook zo zal zijn in de pastorie is de vraag. 

(Foto: Eigen collectie)

The Beatles in de pastorie met pastoor als gastheer

De lente geeft nieuwe energie en elan. Zo brachten destijds ook The Beatles voor velen nieuwe energie en elan. En dat doen ze voor velen nog steeds. Daarom voor de liefhebbers een Beatlesavond in het Pastoraal Centrum. De bijeenkomst is op zondag 1 mei a.s. en begint om 19.30 uur. Pastoor Geertjan van Rossem is de gastheer. 

We zien op een scherm drie optredens van deze fameuze groep uit Engeland, namelijk uit 1964, 1965 en 1969. In deze optredens komen onder meer een tiental bekende hits voorbij. De eerste twee optredens waren tijdens de Amerikaanse Ed Sullivan show; het laatste optreden is het bekende ‘Rooftop-concert’ op het dak van het Apple-gebouw in Londen. 

HARD

De drie optredens, die totaal zo’n 70 minuten duren, worden onderbroken voor een drankje. Om het gevoel te geven dat we bij het liveoptreden zijn, zal het geluid vrij hard staan (u bent gewaarschuwd!). 

GRATIS

The Beatles-avond begint om 19.30 uur en vindt plaats op zondag 1 mei in het Pastoraal Centrum. De toegang is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Kom maar gewoon naar Duinendaal 2 in Boxtel.

Rens van den Elsen
Meer berichten