Logo demeierijboxtel.nl
<p>De Boxtelse ondernemer Patrick van Loosbroek (links) en Romeo Hoogdorp die Lseven gaat leiden. (Foto: Bluemonque Creatives, Peter Hermeling).</p>

De Boxtelse ondernemer Patrick van Loosbroek (links) en Romeo Hoogdorp die Lseven gaat leiden. (Foto: Bluemonque Creatives, Peter Hermeling).

(Foto: Peter Hermeling)

Lseven: een gastronomische parel

In een oase van natuurlijke schoonheid, verrijst aan het Leijsenven in Boxtel een unieke gastronomische parel. Met de kunst van het weglaten, ligt de naam verscholen in de oorsprong. Van Leijsenven gaan we naar Lseven. Hier wordt het leven in al haar facetten gevierd. Lseven gaat voor die bijzondere ervaring, die unieke beleving. Genieten op niveau en verrast worden op ieder detail. Lseven is een initiatief in beweging, dynamisch en met ongekende mogelijkheden.

Het bovenstaande is de introtekst op www.Lseven.nl, die uitstekend verwoord waar Lseven voor staat. Een stijlvolle beachclub, die wellicht behoort tot één van de mooiste die onze regio rijk zal zijn. In Boxtel, op de plaats waar mensen in vervlogen jaren nog konden zwemmen in het Leijseven en heerlijk konden eten in het voormalige restaurant Molenwijk. 

ERVAREN

Op basis van de contouren van het bestaande pand, is het de Boxtelse ondernemer Patrick van Loosbroek gelukt iets unieks te creëren. Als passievol entrepreneur heeft hij een duidelijke visie. Een horecazaak is een onderneming, waarbij goed ondernemerschap de basis is van het succes. Het combineren van kwaliteiten en talenten leidt tot iets moois en bijzonders. Dit is precies wat hij Boxtel graag gunt. De dagelijkse leiding zal worden gevoerd door Romeo Hoogdorp. Een ervaren horecaprofessional die in de voorhoede heeft gestaan van topzaken in zowel binnen- als buitenland. 

GENIETEN

Lseven heeft de allure van een stijlvolle beachclub. Door de mogelijkheid om terrassen te creëren tot aan de waterrand, krijgt je een veelzijdige indeling en verrassende variaties waar je kunt borrelen, lunchen of dineren. Ook binnen ervaar je verschillende ruimtes. Van een trendy en centraal gelegen bar en a-la-carte restaurant, tot private dining en ruimte voor (zakelijke) bijeenkomsten. Daarnaast is er een royale ruimte voor feesten en recepties, waarbij innovatie op het gebied van audio en visueel sterk is doorgevoerd. Zeg maar gerust, plug & play. Ook op het gebied van het faciliteren van gastvrijheid en hospitality zal innovatie een grote rol gaan spelen. Bij Lseven zul je efficiency en gemak ervaren, zodat alle aandacht kan zijn bij het genieten van het moment. 

BEVLOGEN TALENTEN

Voor deze prachtige locatie is Lseven nog op zoek naar enthousiaste, bevlogen en ervaren talenten. Om deze kandidaten ook het juiste gevoel te geven worden er op zondag 26 september en maandag 27 september kennismakingsdagen georganiseerd. Vrijblijvend kennismaken en wellicht direct een gesprek aangaan met één van de Lseven teamleden. Een unieke kans om dé baan te vinden die het horeca vak zo bijzonder maakt. 

Kijk voor meer informatie op de website:

www.Lseven.nl

Meer berichten