Logo demeierijboxtel.nl
José Gerrits overhandigde samen met Natasja Willems een cheque aan Ellen swarborn (voorzitter) en Astrid Schering (secretaris ) van de stichting Lichen sclerosus.
José Gerrits overhandigde samen met Natasja Willems een cheque aan Ellen swarborn (voorzitter) en Astrid Schering (secretaris ) van de stichting Lichen sclerosus. (Foto: )

Acties leveren 1562,22 euro op voor Stichting LS

Enkele maanden geleden werden door José Gerrits van Per Tutti Lingerie en Natasja Willems van Natasja Fashion in Boxtel een aantal acties opgezet om geld in te zamelen voor Stichting Lichen Sclerosus. Afgelopen week kregen voorzitter Ellen Swarborn en secretaris Astrid Schering van genoemde stichting een cheque van € 1562,22 uitgereikt.

BOXTEL - José Gerrits uit Esch heeft Lichen Sclerosus (LS). Een chronische en ongeneeslijke huidziekte die jong en oud kan treffen en zich vooral openbaart rondom de intieme delen. Dat zorgt voor misplaatste schaamte. Enkele maanden geleden doorbrak José het taboe. Naast er openlijk over spreken, verkocht ze vanaf dat moment ondergoed van 100% katoen en bamboe in haar winkel Per Tutti Lingerie waarbij de opbrengst ten goede kwam én ook in de toekomst komt voor Stichting LS. Verder was er steun van een aantal sponsoren en collega ondernemers. Zij stelden prijzen beschikbaar voor een loterij. Met het trekken van winnende lootjes en het overhandigen van de cheque á € 1562,22 werden de acties afgerond. José kijkt er tevreden op terug: “Er hebben zich veel lotgenoten gemeld. Veel meer dan ik verwacht had”, om tevreden te constateren: “Ik heb veel bereikt.”

Meer berichten