Logo demeierijboxtel.nl
<p>Basketballclub JRC Ducks uit Boxtel is dringend op zoek naar trainers/coaches voor de jeugdteams. In september starten de trainingen weer. (Foto: eigen collectie).</p>

Basketballclub JRC Ducks uit Boxtel is dringend op zoek naar trainers/coaches voor de jeugdteams. In september starten de trainingen weer. (Foto: eigen collectie).

(Foto: Eigen collectie)

Trainers/coaches gezocht bij basketbalclub JRC Boxtel

JRC Boxtel is een gezellige basketbalclub met acht jeugdteams en vier senioren teams. Naar alle waarschijnlijkheid kan de vereniging - na 1,5 jaar grotendeels stil te hebben gelegen door corona - in september weer starten met het nieuwe seizoen. Maar zonder trainers is er geen basketbal. Voor drie van de gemengde jeugd teams (U10, U12-2 en U14-2) is het bestuur nog hard op zoek naar trainers/coaches.

Basketbalervaring is een pré, maar iedere enthousiaste sportieveling is welkom om zich te melden. Plezier staat op één, naast dat kinderen de techniek, tactiek en samenwerking van het balspel leren. 

De trainingen starten in de eerste week van september. Alle teams trainen twee keer per week: op woensdag- en vrijdagavond in sportcomplex De Braken. Vanwege het gebruik van sporthal als vaccinatielocatie gaat dit in september waarschijnlijk in De Dommelhal zijn, en vanaf oktober weer in De Braken. Voor de U12-2 en U14-2 teams zijn er vanaf half september ook wedstrijden, zij spelen tegen vergelijkbare clubs uit de regio. De U10 speelt vanaf de tweede helft van het seizoen (januari-april) een halve competitie. Als trainer/coach ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

Interesse of wil je meer weten? Stuur een mail naar technischecommissie@jrc-boxtel.nl. Of kijk op www.jrc-boxtel.nl.

Meer berichten