Logo demeierijboxtel.nl
Foto: Basman Creëert - Bas van den Biggelaar

Nieuwe locaties Box & Breakfast

Box & Breakfast gaat weer van start! Dit jaar zijn er drie nieuwe overnachtingslocaties. Het Box & Breakfast seizoen start 1 juli en loopt door tot en met 31 september. Box & Breakfast heeft dit jaar vier locaties in de gemeente Boxtel waar de transparante pop-up slaapunits zijn opgebouwd. 

De boxen bieden een buitenkans om eens echt middenin Het Groene Woud te ontwaken met alleen maar natuur en om je heen. De kans is groot dat je vanuit je bed herten kunt spotten. Er wordt natuurlijk gezorgd voor een heerlijk ontbijt met streekproducten. 

STILTE EN RUST

Het gebied leent zich uitstekend voor echte natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Je beleeft hier de stilte en de rust. Inmiddels is het al het vierde jaar dat de boxen in de zomerperiode op bijzondere locaties staan. 

VEEL BELANGSTELLING

Wethouder Recreatie & Toerisme Désiré van Laarhoven: “We merken dat er ook dit jaar veel belangstelling is naar de boxen. Veel mensen blijven met vakantie in eigen land, maar willen toch een unieke ervaring beleven. Het is mooi dat dit in gemeente Boxtel, in samenwerking met exploitanten, grondeigenaren en Natuurwerkgroep Liempde wederom tot stand is gekomen.” 

BOXTELSE BELEVING

In 2017 werd gezocht naar een concept om Boxtel te profileren op gebied van toeristische overnachtingen. Het idee ontstond om letterlijk te kunnen slapen onder de sterren en te ontwaken midden in de natuur. Een échte Boxtelse beleving. Het idee voor Box & Breakfast was geboren. 

INVESTEREN IN NATUUR

Een deel van de opbrengst van Box & Breakfast wordt geïnvesteerd in de Boxtelse natuur. 

Meer informatie over Box & Breakfast en de reserveringsmogelijkheden zijn te vinden op de website: www.boxandbreakfast.nl.

Meer berichten