Logo demeierijboxtel.nl
<p>Deelnemers aan Start to Run bij av Marvel in Boxtel bereiden zich voor op het lopen van (bijvoorbeeld) de halve marathon van Eindhoven. (Foto: eigen collectie).</p>

Deelnemers aan Start to Run bij av Marvel in Boxtel bereiden zich voor op het lopen van (bijvoorbeeld) de halve marathon van Eindhoven. (Foto: eigen collectie).

(Foto: Marvel Boxtel)

In Boxtel trainen voor marathon in Eindhoven

Samen trainen voor de (halve) marathon van Eindhoven of een andere najaarsloop. Voor dit doel start atletiekvereniging Marvel in Boxtel begin juli een speciaal trainingsprogramma. Ook niet-leden kunnen meedoen.

‘Run to the Start!’ heet het trainingsprogramma. Vele tientallen lopers beleefden bij vijf eerdere edities een gezellige en zinnige voorbereiding en bekroonden die met succes in de ‘Marathon Eindhoven’.

Nu het evenement in Eindhoven weer op de kalender staat (zondag 10 oktober), start Marvel weer een speciale voorbereiding. Die duurt twaalf weken en begint op 12 juli.

Lopers trainen samen op de atletiekbaan in Boxtel en doen op zaterdag hun duurlopen in kleine groepjes. Tegelijk is er individuele begeleiding van Angela Mensink en Maarte van de Laak. Deze trainers maken voor elke deelnemer een op maat gesneden programma.

Ook niet-leden zijn welkom. Zij betalen dan 65 euro voor de speciale training. Meer informatie en een inschrijfformulier zijn te vinden op de website van de vereniging: www.avmarvel.nl.

Deelnemers moeten zelf hun inschrijving voor de marathon regelen. Marvel adviseert om hiermee niet lang te wachten, vanwege de grote populariteit is deze snel volgeboekt.

Meer berichten