Logo demeierijboxtel.nl
<p>Leden van Fotoclub Boxtel Ontspant exposeren dit jaar toch! Digitaal welteverstaan via de website <a href="//www.boxtelontspant.nl">www.boxtelontspant.nl</a>. (Foto: Jo de Wilt).</p>

Leden van Fotoclub Boxtel Ontspant exposeren dit jaar toch! Digitaal welteverstaan via de website www.boxtelontspant.nl. (Foto: Jo de Wilt).

(Foto: J. de Wilt)

Fotoclub Boxtel Ontspant exposeert toch… digitaal!

Ruim een jaar geleden had Fotoclub Boxtel Ontspant ook willen exposeren; de voorbereidingen waren in volle gang. Maar het coronavirus gooide roet in het eten. De fotoclub heeft het afgelopen jaar echter niet stilgezeten. Vanaf heden, woensdag 19 mei wordt er werk van de zestien leden tellende club digitaal geëxposeerd.

Tijdens de periode dat het mocht kwamen de leden maandelijks bij elkaar in De Walnoot en bespraken zij elkaars foto’s, gemaakt rondom een maandthema. Ook volgden er opdrachten. Zonde natuurlijk om al dit werk niet te kunnen laten zien. Dus organiseert de fotoclub een digitale expositie. Tot en met 2 juni is via de website www.boxtelontspant.nl de digitale expositie te ‘bezoeken’ met de mogelijkheid om een reactie te geven op de foto’s. Daarop staan liefst 104 foto’s, waaronder bovenstaande plaat van Jo de Wilt.

De helft is door de leden vrij gekozen, 34 van de foto's vallen binnen het jaarthema Water en elk lid draagt een foto aan van een openbaar kunstwerk uit diens woonplaats. De ‘bezoekers' van de digitale expositie kunnen een stem uitbrengen over de de eerste twee genoemde categorieën. De fotoclub mag nog iets groeien dus nieuwe leden zijn welkom. Meer informatie via info@boxtelontspant.nl.

Meer berichten