Logo demeierijboxtel.nl
 Ian Rooth van UpFit in Boxtel hoopt woensdag 19 mei weer te mogen openen. Foto Wendy van Lijssel
Ian Rooth van UpFit in Boxtel hoopt woensdag 19 mei weer te mogen openen. Foto Wendy van Lijssel (Foto: Wendy van Lijssel)

UpFit Boxtel klaar voor de herstart

Fitness voor iedereen! Dat is de slogan die eigenaar Ian Rooth van sportschool UpFit aan de Rechterstraat 42 in Boxtel voert en in de praktijk brengt. Samen met zijn team biedt hij iedereen diverse mogelijkheden om onder professionele begeleiding in beweging te komen. Zij staan in deze bijna letterlijk te springen om vanaf woensdag 19 mei de deuren weer te openen en verwelkomen nieuwe leden met een aantrekkelijke kortingsactie.

BOXTEL - Eind oktober 2020 werd in Boxtel UpFit geopend. De maar liefst 850 m2 grote sportschool van Ian Rooth. Daarmee kwam voor de 26-jarige Boxtelaar een droom uit. “Ik sport al mijn hele leven. Ik ben begonnen met voetballen, vervolgens ben ik gaan basketballen en dagelijks aan fitness gaan doen”, steekt Ian opgewekt van wal. Het plan om zijn eigen sportschool te openen ontstond door de ervaringen die hij zelf opdeed als fitnessinstructeur en personal trainer. “Toen ik nog aan fitness deed op een sportschool hielp ik daar spontaan mee. Vervolgens werd ik er gevraagd als instructeur. Dat heb ik enkele jaren gedaan. Vervolgens volgde ik elders een opleiding tot personal trainer. Ook daar werd me een baan aangeboden. Dat ben ik gaan doen. Ik was eigenlijk meer een lifestylecoach. Ik trainde mensen om hun persoonlijke doelen te halen en daarmee een gedragsverandering teweeg te brengen”, blikt hij terug. Hij werd er uiteindelijk vestigingsmanager. Ondertussen bleef onveranderd de wens voor een eigen sportschool waarin hij alle opgedane ervaring verpakt in een eigen visie kon verwerken. Dat is met UpFit helemaal gelukt. De enorme binnenruimte is voorzien van de nieuwste apparatuur op fitnessgebied, er is een aparte ruimte voor groepen en plaats om buiten te trainen. Bijgestaan door een team van enthousiaste professionals is jong en oud er welkom om op maat te trainen met UpFit Start, UpFit Pro of in een groep. “Na een rondleiding en gesprek krijg je advies in de beste keus om je doelen te halen. Er is altijd een schema op maat. Bij UpFit Start is dat op papier. Bij UpFit Pro kan je met de i-UpFit app inloggen op de apparaten. Die geven exact aan wat je trainingsdoelen zijn en wat je moet doen”, legt Ian uit. De groepstraining omvat een totale body workout. Wat Ian en zijn team vooral nastreven is om iedereen bij te staan met het behalen van hun doel en te zorgen dat sporters lekker in hun vel (komen te) zitten. “Wij willen graag iedereen helpen”, aldus Ian. Dan resoluut: “UpFit is een hoogwaardige sportschool tegen een laagdrempelige prijs.”

KORTINGSACTIE

Om iedereen de gelegenheid kennis te maken is er bij heropening een kortingsactie van 20% op een jaarabonnement en gratis een uur personal training. Voor informatie of aanmelding www.upfit.nu

Meer berichten