Logo demeierijboxtel.nl
Foto:

Succesvolle shop & win-actie weer op herhaling

Onder de naam Wees loyaal, Koop lokaal en Win slaan Beleef Boxtel, het Centrummanagement en stichting Brabants Centrum de handen weer ineen om de lokale ondernemer te steunen. Vanaf vrijdag 14 mei maakt iedereen die boodschappen of spullen haalt in het eigen dorp kans op vele mooie prijzen.

Met deze actie willen de drie organisaties inwoners activeren om te shoppen bij lokale ondernemers. Vier weken lang krijgen klanten bij deelnemende winkeliers vouchers bij hun aankopen. De ondernemers bepalen hiervoor zelf de voorwaarden. Deze vouchers geven kans op verschillende prijzen. Klanten vullen de code in op de website van Beleef Boxtel en zien direct of ze prijs hebben.

Maar, het is dan ook mogelijk om aan te geven of je kans wilt maken op een van de zeven hoofdprijzen. Hiervoor zijn persoonsgegevens nodig. Deze worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden, maar enkel om de hoofdprijs uit te kunnen reiken aan het einde van de actieperiode. Deze prijzen worden dus apart vergeven.

De actie loopt van vrijdag 14 mei tot en met zaterdag 12 juni. Vervolgens is het nog een week mogelijk om vouchers te activeren op de website www.beleefboxtel.nl.

Meer berichten