Logo demeierijboxtel.nl
Foto:

Stuur je idee voor Boxtel deze week in

De gemeenteraad van Boxtel is maandag 12 april gestart met de Week van de Ideeën. Tot 19 april kunnen alle inwoners, ondernemers en verenigingen hun ideeën met de gemeenteraad delen. Het doel is het verzamelen van input voor de kerntakendiscussie die deze zomer plaatsvindt.

De gemeenteraad vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners, ondernemers en verenigingen hun ideeën voor de toekomst van Boxtel overbrengen. Tijdens deze week kunnen zij op eenvoudige manier hun ideeën aan de gemeenteraad laten weten.

Boxtel wil veel, maar kan niet alles. Voor een sluitende begroting zal de gemeente flink moeten bezuinigen of voor meer inkomsten moeten zorgen. Naast het noemen van onderwerpen die inwoners belangrijk vinden, horen we daarom ook graag welke zaken ze juist minder belangrijk vinden en welke kansen ze zien.

Ook deze week staat er weer een pagina weer in deze krant waarop inwoners hun idee kunnen vermelden. Deze kunnen zij losknippen of -scheuren en in een van de speciale bussen stoppen. Deze staan op verschillende plekken: COOP (Liempde), Spar (Esch), Lennisheuvel 47 en in Boxtel DA Oosterhof, Albert Heijn, Plus Van der Horst en het gemeentehuis.

Niet alleen inwoners wordt gevraagd hun input met de gemeenteraad te delen, ook verenigingen en ondernemers zijn van harte uitgenodigd. De raadsleden vernemen reacties uiterlijk 18 april. De gemeenteraad is te bereiken via:

E-mail: weekvandeideeen@boxtel.nl.

Facebook: Week van de Ideeën – Boxtel

Postadres: Gemeenteraad Boxtel, t.a.v. de griffie, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel

Meer berichten