Logo demeierijboxtel.nl
Met ingang van 1 april verruilt Makelaar Henk Quinten zijn kantoor aan de Nieuwstraat voor een aan de Boxtelseweg
Met ingang van 1 april verruilt Makelaar Henk Quinten zijn kantoor aan de Nieuwstraat voor een aan de Boxtelseweg (Foto: )

Nieuwe stek voor makelaar/taxateur Henk Quinten

Decennialang was het een plek waar hij met veel plezier en bij wijze van spreken blind naartoe reed. Met ingang van 1 april verruilt makelaar en taxateur Henk Quinten van Geld en Makelaardij echter het pand aan de Nieuwstraat 30 in voor een nieuw kantoor op zijn huisadres aan de Boxtelseweg 44 in Liempde. Onveranderd blijft de professionele, energieke en vaardige wijze waarmee hij iedereen bijstaat bij een taxatie of aan- of verkoop van een huis.

LIEMPDE - Vorig jaar juni al stopte Henk Quinten als hypotheek- en verzekeringsadviseur en met de Regiobank en alle hieraan verbonden werkzaamheden. Daarmee werden inwoners van Liempde niet aan hun lot overgelaten want In goed overleg werd alles doorgesluisd naar een plaatselijke collega. Een beslissing die niet zomaar uit de lucht kwam vallen. “Er waren enige veranderingen die maakten dat twee Regiobank vestigingen in een dorp uiteindelijk teveel van het goede was. Om te zorgen dat alles goed geregeld was heb Ik ook alle verzekeringen en hypotheken overgedragen. Zelf ben ik me nog meer toe gaan spitsen op mijn werk als makelaar en taxateur”, vertelt Henk. Hij is in Liempde geboren en getogen, betrokken bij allerlei plaatselijke initiatieven en kan het beste omschreven worden als een mensenmens. Een man die klantencontact fantastisch vindt en alles uit de kast trekt om jong en oud adequaat en kundig bij te staan met alles op gebied van makelaardij. Met zijn succesvol afgeronde studies assurantie B, erkend hypotheek adviseur en makelaar-taxateur en decennialange ervaring weet hij als geen ander waar hij het over heeft. De genoemde diploma’s zijn overigens slechts een fractie want: “Om up to date te blijven bij alle ontwikkelingen in mijn vak heb ik vele cursussen gevolgd”, aldus Henk. Inmiddels heeft hij de respectabele leeftijd van 65 jaar bereikt. Het heeft helemaal niets te maken met de overdracht van een aantal werkzaamheden en aan stoppen moet hij ook niet denken. “Ik ga zeker niet afbouwen. Ik hou van mijn werk en plan dit echt nog jaren te doen”, stelt hij resoluut. Het pand waarin hij vanaf 1999 samen met zijn werknemers velen met raad en daad bijstond is met het halveren van zijn werk te groot. Het is gelijk de reden waarom hij de Nieuwstraat 30 met ingang van 1 april verlaat. Thuis aan de Boxtelseweg 44 is inmiddels een compleet nieuwe werkplek ingericht. Met evenveel enthousiasme staat hij voor iedereen klaar bij het taxeren of aan- of verkoop van zijn of haar huis. Henk opgewekt: “Elke situatie is anders en elk huis en zijn bewoners of toekomstige bewoners zijn uniek. Dat maakt mijn werk gevarieerd en ontzettend leuk”, om zelf te constateren: “Het is geen zak hondenbrokken. Ik besteed er in alle gevallen veel tijd en aandacht aan.” Met inachtneming van de richtlijnen gaan ook in coronatijd bezichtigingen, taxaties en aan- of verkoopafspraken door. Zie www.geldenmakelaardij.nl.

Meer berichten