Meierij Boxtel door gladheid mogelijk later | De Meierij Boxtel
Logo demeierijboxtel.nl
Foto: Ad van de Wetering

Meierij Boxtel door gladheid mogelijk later

Het winterweer van deze week levert natuurlijk prachtige plaatjes op, maar het komt ook met wat ongemakken. Zo is het bijvoorbeeld voor onze bezorgers een stuk lastiger om de kranten bij iedereen in de bus te krijgen.

Daar gaan we echter wel voor. Als redactie vinden we het belangrijk dat iedereen onze krant ontvangt. Natuurlijk instrueren we onze bezorgers goed en geven we hen bijvoorbeeld mee om niet met de fiets te gaan bezorgen, maar te voet of met de fiets aan de hand.

We hebben ook een oproep gedaan richting alle lezers om te helpen en de stoep schoon te houden. Dat komt het bezorgen van kranten en post alleen maar ten goede.

Desondanks kan het vanwege de gladheid mogelijk wat langer duren voor de krant wordt bezorgd, dan u gewend bent. We vragen uw begrip hiervoor.

Daarom is digitaal lezen ook altijd mogelijk. Dat gaat gemakkelijk via onze website. Klik aan de rechterkant van de pagina op het plaatje van de krant en u wordt direct doorgezet naar de online versie van De Meierij Boxtel. Ga hiervoor naar:

www.demeierijboxtel.nl

Meer berichten