Verkoop woningen Heem van Selis als een speer | De Meierij Boxtel
Logo demeierijboxtel.nl
<p>Wethouder Peter van de Wiel gaf in 2019 het startschot voor de aanleg van nieuwbouwwijk Heem van Selis. De eerste fase vordert inmiddels gestaag. Foto: archief De Meierij Boxtel.&nbsp;</p>

Wethouder Peter van de Wiel gaf in 2019 het startschot voor de aanleg van nieuwbouwwijk Heem van Selis. De eerste fase vordert inmiddels gestaag. Foto: archief De Meierij Boxtel. 

(Foto: )

Verkoop woningen Heem van Selis als een speer

De verkoop van de woningen in de nieuwbouwwijk Heem van Selis tussen de Bosscheweg en de A2 in Boxtel, gaat als een speer. De huizen uit de eerste fase vlagen als warme broodjes over de toonbank. Sinds vrijdag is ook de verkoop voor de tweede fase van start gegaan.

Het gaat om fase 2b om precies te zijn. In dit deel van het project staan veertien luxere tweekappers en vrijstaande woningen gepland. De prijzen variëren van 465.000 tot 582.500 euro vrij op naam. Inschrijven voor deze huizen via de website en het online formulier. Hier is tevens een brochure te vinden. Deze is echter ook af te halen bij de makelaars die bij Heem van Selis zijn betrokken.

EERSTE FASE

Ondertussen vordert de bouw van de woningen uit de eerste fase gestaag. Tussen eetcafé De Oude Ketting en het politiebureau verrijzen 25 woningen. Deze waren allemaal ook snel verkocht. Naast de koopwoningen komen er nog 48 huurappartementen, waarvan 24 voor de sociale huur. Deze worden later aangeboden via woonstichtingen Joost en Borgdonck.

Kijk voor meer informatie op

www.vanwanrooij.nl/boxtel-heem-van-selis/

Meer berichten