Kas Beekmans weer in Talent Cup | De Meierij Boxtel
Logo demeierijboxtel.nl
<p>Kas Beekmans uit Boxtel komt ook in het seizoen 2021 uit voor de Northern Talent Cup. (Foto: Northern Talent Cup).&nbsp;</p>

Kas Beekmans uit Boxtel komt ook in het seizoen 2021 uit voor de Northern Talent Cup. (Foto: Northern Talent Cup). 

(Foto: Northern Talent Cup)

Kas Beekmans weer in Talent Cup

Kas Beekmans komt in het seizoen 2021 opnieuw uit in de Northern Talent Cup. De 16-jarige motorracer uit Boxtel is één van de vier Nederlandse rijders die is geselecteerd voor deze internationale Moto3 talentencompetitie. Kas eindigde het afgelopen seizoen sterk met een vierde en vijfde plaats in Brno (Tsjechië). De jonge rijder wil deze stijgende lijn doortrekken richting het podium in 2021.

Kas Beekmans laat weten super veel zin te hebben in de races die dit jaar op het programma staan.

“Het kampioenschap is super strak en goed georganiseerd. Vorig jaar begon het seizoen heel laat in het jaar en was het lastig om mijn doelen te behalen”, vertelt hij. Het team begon met een kleine achterstand op de concurrentie, die gedurende het seizoen werd ingelopen.

APRIL

“Uiteindelijk zijn we wel erg sterk geëindigd met een vierde en vijfde plaats in Brno. Het doel voor komend jaar is om constant in de top vijf te rijden en zoveel mogelijk podiumplaatsen te scoren. We gaan ervoor!”, vertelt de jonge Boxtelaar zelfverzekerd. Zoals het er nu naar uitziet rijdt Kas in april zijn eerste wedstrijd van het seizoen.

SPONSOREN

Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan de voorbereidingen van het seizoen 2021. Het bedrijf Kurstjens B.V. uit Hedel is ook in het seizoen 2021 hoofdsponsor van Kas. Ook zal sponsor van het eerste uur Metaaldraaierij van Laarhoven de jonge Boxtelaar weer ondersteunen.

BUDGET

De zoektocht naar nieuwe sponsoren blijft natuurlijk doorgaan, want het is in deze bijzondere tijd logischerwijs alleen maar lastiger geworden om het budget bij elkaar te krijgen. Ook is het mogelijk om als particulier Kas te steunen via de ‘Club van 50’ of de ‘Club van 100’ (euro).

Kijk voor meer informatie op

www.kasbeekmansracing.com

Meer berichten