Logo demeierijboxtel.nl
HRS Bedrijfsmakelaars en Tijn Maas Makelaardij in Boxtel gaan samenwerken. (Foto: eigen collectie).
HRS Bedrijfsmakelaars en Tijn Maas Makelaardij in Boxtel gaan samenwerken. (Foto: eigen collectie). (Foto: Eigen collectie)

Makelaars HRS en Tijn Maas gaan samenwerken

Wij zijn trots op onze samenwerking die begin dit jaar tot stand is gekomen in Boxtel tussen HRS Bedrijfsmakelaars en Tijn Maas Makelaardij. Deze zakelijke samenwerking is ontstaan uit vriendschap, gebaseerd op vertrouwen en integriteit en biedt het beste op het gebied van de woning- en bedrijfsmakelaardij in Boxtel.

Waar Tijn Maas Makelaardij zich volledig en alleen richt op de aankoop, verkoop en taxaties van woningen, heeft HRS Bedrijfsmakelaars de uitgebreide kennis op het gebied van bedrijfs-, kantoor- en winkelruimten.

KRACHTEN BUNDELEN

Samen krachten bundelen betekent onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn in Boxtel. Peter Ruben is adviseur bij HRS Bedrijfsmakelaars, woonachtig in Boxtel en de contactpersoon voor deze regio.

VASTGOED

Het spreekt natuurlijk voor zich dat wij de Boxtelse ondernemers graag helpen met vastgoedvraagstukken. Wij zijn op afspraak te vinden in Boxtel op het kantoor van Tijn Maas Makelaardij aan de Clarissenstraat 16A en te bereiken op (073) 80 000 08 of via info@hrs.nl.

Meer berichten