Logo demeierijboxtel.nl
Huurders konden behulpzame buren aanmelden. "Een groot aantal heeft de woonstichting namens bewoners in het zonnetje gezet. Mooi om hen die waardering te geven die zij verdienen."
Huurders konden behulpzame buren aanmelden. "Een groot aantal heeft de woonstichting namens bewoners in het zonnetje gezet. Mooi om hen die waardering te geven die zij verdienen." (Foto: )

Woonstichting JOOST viert 1-jarig bestaan

Op 1 juli bestaat JOOST 1 jaar. Dat wil de woonstichting vieren met haar bewoners. Juist nu. Alle huurders ontvangen deze week bij het Huurdersmagazine JOOST een klein kadootje. Zo zorgt JOOST samen met haar bewoners voor wat extra kleur deze zomer.

BOXTEL - Ook de kantoren van JOOST gaan vanaf 1 juli weer open. Wel alleen op afspraak. Dat geldt ook voor het contactpunt in Rosmalen - dat inmiddels is verhuisd - en alle Buurt Informatie Centra, waaronder twee in Boxtel in de wijk Oost (Hoogheem 71) en in de wijk Selissen (Baandervrouwenlaan 1a). De medewerkers van JOOST zijn op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur bereikbaar via 088 0081400. Voor spoedgevallen is dit nummer ook buiten kantooruren bereikbaar. Woonstichting JOOST is letterlijk Thuis in de Meierij. De Woonstichting beheert circa 7.500 huurwoningen in en rondom ’s-Hertogenbosch en werkt met vijf wijkteams die persoonlijk de wijken ingaan. Zo wil JOOST dicht bij haar huurders staan en een band met hen opbouwen, gericht op goede dienstverlening. Als een goede buurman bieden de medewerkers een luisterend oor en geven ze graag advies. Ook in deze bijzondere periode wil JOOST graag een goede buurman zijn.

Meer berichten