Logo demeierijboxtel.nl
Per 3 juli bestaat de RvC uit Theo Koekkoek (voorzitter), Marieke Bax, Hans Huijbers, Rogier Jacobs, Ton van der Laan en Martine Snels.
Per 3 juli bestaat de RvC uit Theo Koekkoek (voorzitter), Marieke Bax, Hans Huijbers, Rogier Jacobs, Ton van der Laan en Martine Snels. (Foto: )

Wijzigingen raad van commissarissen Vion

Vion maakte vorige week bekend dat Martine Snels per 19 maart 2020 is toegetreden tot de raad van commissarissen van het bedrijf. Tom Heidman treedt juist terug.

BOXTEL - Martine Snels is lid van de raad van commissarissen van Electrolux Professional AB (Zweden) en Resilux NV (België). Gedurende haar internationale loopbaan in de food- en agrisector heeft ze deel uitgemaakt van de executive board van GEA Group Aktiengesellschaft en FrieslandCampina en diverse leidinggevende posities bekleed bij Nutreco en Kemin Industries Ltd. Theo Koekkoek, voorzitter van de raad van commissarissen: “We zijn verheugd Martine Snels als nieuw lid van de raad van commissarissen van Vion te mogen verwelkomen. Haar uitgebreide internationale ervaring in de food- en agrisector in met name Duitsland is voor de raad van commissarissen van toegevoegde waarde.” Daarnaast maakt Vion bekend dat Tom Heidman heeft besloten om per 3 juli 2020 terug te treden als lid van de raad van commissarissen. Tom Heidman maakte sinds 20 mei 2014 deel uit van de raad van commissarissen en trad tussen 26 januari 2015 en 1 september 2015 op als interim-CEO van Vion. Ronald Lotgerink, CEO van Vion: "We betreuren de beslissing van Tom om terug te treden. Tom Heidman heeft met zijn omvangrijke commerciële kennis en uitgebreide bestuurlijke ervaring een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van Vion. Ik wil hem namens iedereen bij Vion bedanken voor zijn enorme inzet en toewijding aan Vion.”

Meer berichten