Logo demeierijboxtel.nl
Bingo, beeld ter illustratie. Op zaterdag 23 mei is er vanaf 20.00 uur een Essche editie van De Grote Bingoshow. Foto: Pixabay.
Bingo, beeld ter illustratie. Op zaterdag 23 mei is er vanaf 20.00 uur een Essche editie van De Grote Bingoshow. Foto: Pixabay. (Foto: )

Een avond vol humor, spel en gezelligheid

Op zaterdag 23 mei is er vanaf 20.00 uur een Essche editie van De Grote Bingoshow, live te volgen via YouTube. Bingokaarten zijn te koop via www.housefillerevents.nl/tickets. Op de Facebookpagina van de voetbalclub is nadere informatie te vinden.

ESCH - Essche Boys belooft de deelnemers een avond vol humor, spel en leuke gezelligheid. Een uitje voor het hele gezin, maar dan thuis.

Ook als men niet in Esch woont kan er meegedaan worden met deze ludieke dorpsbingo. De deelnemers in de dorpen uit de regio worden hierbij van harte uitgenodigd. De organisatie is in handen van voetbalvereniging Essche Boys. Op hun Facebook-pagina meldt de club het volgende. "Het zijn voor het hele dorp hele lastige tijden waarin we helaas de deur nauwelijks uit mogen en waar een biertje bij Ons Café of kijken naar je favoriete sport er eventjes niet in zit. Daarom kunnen we maar beter het beste proberen: er iets van te maken."

Prijzen van lokale ondernemers

De organisatie koopt de prijzen bij de plaatselijke ondernemers, die op deze manier wat steun ontvangen in deze moeilijke tijd.

Meer berichten