Logo demeierijboxtel.nl
De actie wordt mogelijk gemaakt door de OLG-ondernemers waarvan de zaken min of meer door kunnen gaan, reserves en dankzij bijdrages. Foto: Gerard Schalkx
De actie wordt mogelijk gemaakt door de OLG-ondernemers waarvan de zaken min of meer door kunnen gaan, reserves en dankzij bijdrages. Foto: Gerard Schalkx (Foto: )

Spaaractie Op Liemt Gemunt voor horeca en kappers

Ook in Liempde is het verdacht stil op straat. En dat in een dorp waar altijd zoveel te doen is. Het sociale leven is ontwricht, maar ook de lokale economie. Horeca en kapperszaken zijn gesloten. Daarom organiseert Op Liemt Gemunt (OLG) tot en met 31 juli een stempelspaaractie, waarmee de Liempdse inwoners de aan OLG gebonden horeca en kapperszaken kunnen steunen en 5 euro extra kunnen sparen.

LIEMPDE - De spaarkaart is verkrijgbaar bij de OLG-winkeliers. Er worden maximaal 1.000 spaarkaarten uitgegeven. Bij besteding van 15 euro bij deze winkeliers, krijg je een stempel en met 10 stempels is de kaart vol. Bij een volle kaart plus 20 euro krijg je de sticker met de vermelding: deze volle kaart is nu 25 euro waard. De gekenmerkte spaarkaarten kunnen besteed worden bij de horeca en kapperszaken, zodra deze allemaal weer geopend zijn voor publiek. De eerste vier maanden na opening zijn ze exclusief bij OLG-horeca en -kapperszaken te besteden. Daarna nog twee maanden bij alle OLG-ondernemers. De hardst getroffen OLG-ondernemers van Liempde zijn Het Wapen van Liempde, De Vuurput, ‘t Struifhuis, D’n Liempdsen Herd, De Durpsherberg, ‘t Huukske, ’t Goene Woud, Putmans & Co, Kapsalon Plein 6 en Kapsalon Janneke.

Meer berichten