Logo demeierijboxtel.nl
Mensen die nog geen lid zijn, maar wel gebruik willen maken van deze dienst kunnen zich inschrijven via de site van de bibliotheek.
Mensen die nog geen lid zijn, maar wel gebruik willen maken van deze dienst kunnen zich inschrijven via de site van de bibliotheek. (Foto: Studio@HadewychVeys.nl)

Boeken nu af te halen bij de bieb in Boxtel

Nu de coronamaatregelen verlengd zijn, is het voor veel mensen wel zo fijn om verse boeken in huis te hebben. Daarom opent Babel de Afhaalbieb. Alle leden van de bieb kunnen een verrassingstas reserveren en afhalen bij de bibliotheken van Babel (Den Bosch, Berlicum, Boxtel, Rosmalen, Sint-Michielsgestel en Vught).

BOXTEL - In elke tas zitten vijf boeken binnen een bepaald genre, zoals ‘spanning & thriller’ of ‘literatuur’. Voor jeugdleden zijn er boekenpakketten variërend van babyboekjes tot C-boeken. Reserveren en kiezen van een afhaaltijdstip kan online of als dat niet lukt telefonisch via 073-6802900. Alle informatie en reserveringsformulieren zijn te vinden op www.babeldenbosch.nl/afhaalbieb.html.

De Afhaalbieb is er voor alle bibliotheekvestigingen van Babel.

Uitsluitend op afspraak binnen een tijdsblok van een half uur en binnen onderstaande openingstijden:

Babel 72 (Bibliotheek aan de Hinthamerstraat in Den Bosch)
ma t/m vr van 9.00 tot 13.00 uur

Bibliotheken Berlicum, Boxtel, Rosmalen en Vught
ma t/m vr van 10.00 - 12.00 uur

Bibliotheek Sint-Michielsgestel
ma, di, wo, vr van 14.00 - 16.00
do van 10.00 - 12.00 uur

Meer berichten