Logo demeierijboxtel.nl
Scouts van Scouting Boxtel hebben leuke kaartjes gestuurd naar de bewoners van zorginstellingen in de gemeente Boxtel.
Scouts van Scouting Boxtel hebben leuke kaartjes gestuurd naar de bewoners van zorginstellingen in de gemeente Boxtel. (Foto: )

Scouts met kaartjes verblijden zorginstellingen

Gedurende de maand april hebben scouts van Scouting Boxtel kaarten gemaakt en bezorgd bij diverse zorginstellingen in de gemeente Boxtel. Met deze actie wil Scouting Boxtel de bewoners een hart onder de riem steken, nu zij geen bezoek mogen ontvangen.

BOXTEL - Momenteel zitten veel inwoners van Boxtel samen met het gezin thuis. Ze kunnen samen spelletjes doen en met elkaar kletsen. Helaas gaat dit niet voor iedereen op. De bewoners van de verschillende zorginstellingen mogen momenteel geen bezoek ontvangen en gezamenlijke activiteiten werden afgelast. Om deze mensen een hart onder de riem te steken, besloten vele scouts van Scouting Boxtel mee te doen aan de actie. Ze maakten een leuk kaartje met een lieve boodschap voor de bewoners. De kaartjes werden onder andere bezorgd bij de locaties van Zorggroep Elde, woonvormen van Cello, en bij De La Salle.

Scouting Boxtel

Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma’s voor kinderen van 5 tot en met 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma’s afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is.

Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Meer berichten