Logo demeierijboxtel.nl
‘Verwoeste Zwaanse brug, oktober 1944. Foto: Fotobank Boxtel
‘Verwoeste Zwaanse brug, oktober 1944. Foto: Fotobank Boxtel (Foto: )

Oorlogswandelingen met VVV-gids in Boxtel

Zin in iets leuks? Dit jaar start de VVV in Boxtel met de oorlogswandelingen ‘Boxtel op de Radar’, omdat op 5 mei het 75 jaar geleden is dat Nederland is bevrijd. De eerste wandeling op 26 maart is inmiddels afgelast. Hopelijk kunnen de latere activiteiten wel doorgang vinden.

BOXTEL - Boxtel op de Radar: een wandeling door het centrum van Boxtel langs verschillende memorabele plekken van de Tweede Wereldoorlog. Stap voor stap ontdek je meer over de bevrijding en de sporen die de oorlog in Boxtel achterliet. Je ervaart dat vrijheid niet vanzelfsprekend is.

De kosten zijn twee euro vijftig per persoon. De rondleiding duurt ongeveer een tot anderhalf uur en is 3,5 kilometer lang. Op donderdag 26 maart zou de eerste rondleiding plaatsvinden maar vanwege het coronavirus is het afgelast.

Deze wandelingen worden ook gehouden op woensdag 8 april om 19.30 uur, maandag 20 april om 19.30 uur, zaterdag 2 mei om 10.00 uur en dinsdag 5 mei om 12.00 uur. Verdere informatie hierover kun je vinden op: www.beleefboxtel.nl/oorlogswandeling

Rond dit thema zijn nog meer activiteiten georganiseerd.

www.beleefboxtel.nl/oorlogswandeling

Meer berichten