Logo demeierijboxtel.nl
Tijdens de vorige editie van de Paasloop in Boxtel was het afzien.
Tijdens de vorige editie van de Paasloop in Boxtel was het afzien. (Foto: BECX )

Sportief de lente in met de Paasloop in Boxtel

Een mooie lenteloop langs de Dommel, door het buitengebied van Boxtel. De FAC Paasloop is een mooie mogelijkheid om de lente in te luiden met een gezellige hardloop wedstrijd. Het parcours gaat, na de start op de atletiekbaan, door de groene dorpsrand van Boxtel en het buitengebied.

BOXTEL - Deelnemers aan de langste afstand pakken de fraaie Dommel-oversteek via de ‘hooibrug’ mee. Voor alle afstanden is een ronde uitgezet. Dus een ronde van 10,5 km, 5,7 km en 1,2 km. De Paasloop is een mooie uitdaging voor de wedstrijdloper en een gezellige evenement voor de recreatieve loper. Die kan ook voor de afstand van 5,7 km kiezen.

Voor de jeugd zijn er dit jaar twee afstanden met een apart klassement. De kidsrun van 1200 meter start om 10.30 uur. Voor de jeugd van 13 tot en met 15 jaar is er de ronde van 5,7 km. Deze start samen met de wedstrijd over 10,5 km om 11.00. Bij voorinschrijving voor 7 april krijg je korting en ontvang je op de dag van de wedstrijd een startnummer met je naam. Inschrijven kan ook nog op de dag van de wedstrijd. Na afloop van de wedstrijd staat er een gratis drankje klaar voor alle deelnemers. Meer informatie en aanmelden kan via www.avmarvel.nl of direct inschrijven via www.inschrijven.nl.

Meer berichten