Logo demeierijboxtel.nl
Inschrijven kan nog maar even. Foto: Yakult Start to Run.
Inschrijven kan nog maar even. Foto: Yakult Start to Run. (Foto: )

Cursus voor beginnende hardlopers van start

Atletiekvereniging Marvel organiseert vanaf 8 februari weer de succesvolle beginnerscursus Start to Run. Vele beginners hebben met deze cursus al een succesvolle start met hardlopen gemaakt. "Na deze cursus kun je zo'n 3 tot 5 kilometer achter elkaar hardlopen. De finale is deelname aan de Paasloop op 13 april."

BOXTEL - De cursus start op zaterdag 8 februari 2020 om 9.30 uur. De cursus duurt tien weken. De trainingen zijn op de zaterdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur. Daarnaast biedt Marvel je de mogelijkheid op dinsdagavond de 'huiswerktrainingen' te lopen. De cursus kost 49,50 euro. Dat is inclusief een startbewijs voor de Paasloop. Meer informatie en aanmelden te vinden op www.avmarvel.nl.

Heb je al wat loopervaring en wil je het aantal kilometers dat je kunt lopen uitbreiden of je tempo verhogen? Dan kun je je ook aanmelden voor een van de loopgroepen van AV Marvel. Er is altijd een groep die aansluit bij je ambitie. "Daar kan je bijvoorbeeld toewerken naar een wedstrijd of met persoonlijke schema's een snellere tijd realiseren op een afstand. Je kan een maand gratis meetrainen om te kijken of hoe het bevalt. Aanmelden hiervoor kan via: ledenadministratie@avmarvel.nl."

Meer berichten