Logo demeierijboxtel.nl
Het was gezellig op de 29e Open Valkenswaardse.
Het was gezellig op de 29e Open Valkenswaardse. (Foto: )

Leden TS Dekker harken de prijzen binnen

Tijdens de het eerste toernooi van het jaar heeft Taekwondo School Dekker goed gescoord. Er werden diverse prijzen binnen geharkt op de Open Valkenswaardse.

VALKENSWAARD - De 29e editie van het toernooi toernooi trok ruim 250 deelnemers. Naast de bekende leden van het TSD-wedstrijd team namen deze keer ook jeugdlid Navajo Graft en de senior-leden Edwin Voets en Glen Drieschen voor de allereerste keer deel aan een Taekwondo wedstrijd. "Wat een geweldige prestatie lieten deze nieuwkomers naast alle andere leden zien. Na een mooie wedstrijddag en met een supertevreden gevoel vertrokken we dan ook weer huiswaarts."

Namens Dekker vielen verschillende taekwondoka's in de prijzen. Mika Verhoeven werd 1e bij het sparren. Areeb Abbas Ashraf werd 2e bij sparren, net als Edwin Voets, Kaj van den Meulengraaf, Rayaan Suhooli en Femke Van Gaal. Ashir Abbas Ashraf, Linda Beekmans, Corne Beekmans en Glenn Drieschen werden 3e bij het sparren.

"Iedereen van harte gefeliciteerd met zijn prijs en deelname aan dit goed georganiseerde toernooi. De eerste wedstrijd van 2020, is weer een feit."

Meer berichten