Logo demeierijboxtel.nl
Je kan een maand gratis meetrainen om te kijken of hoe het bevalt. Aanmelden hiervoor kan via ledenadministratie@avmarvel.nl.
Je kan een maand gratis meetrainen om te kijken of hoe het bevalt. Aanmelden hiervoor kan via ledenadministratie@avmarvel.nl. (Foto: )

Hardlopen voor beginners bij AV Marvel

Atletiekvereniging Marvel organiseert vanaf begin februari weer de beginnerscursus Start to Run. "Vele beginners hebben met deze cursus al een succesvolle start met hardlopen gemaakt. De enthousiaste looptrainers en loopmaatjes zorgen voor een motiverende en gezellige training. Na deze cursus kun je zo'n 3 tot 5 kilometer achter elkaar hardlopen."

BOXTEL - De training bestaat uit een klein stukje theorie en een groot deel praktijk. Een fysiotherapeut, sportarts en schoendeskundige brengen je op de hoogte van de belangrijkste feiten voor iedere startende loper. Ook komen de mogelijke vervolgtrainingen binnen de vereniging AV Marvel aan bod. De cursus start op zaterdag 8 februari om 9.30 uur. De cursus duurt 10 weken. De trainingen zijn op de zaterdagochtend van 09.30 tot 11.00 uur. Daarnaast biedt Marvel je de mogelijkheid op dinsdagavond de 'huiswerktrainingen' te lopen. Meer informatie en aanmelden te vinden op www.avmarvel.nl. Start to Run is bedoeld om beginners op gang te helpen. Heb je al wat loopervaring en wil je het aantal kilometers dat je kunt lopen uitbreiden of je tempo verhogen, dan kun je je ook aanmelden voor een van de loopgroepen van AV Marvel. Er is altijd een groep die aansluit bij je ambitie.

Meer berichten