Logo demeierijboxtel.nl
Poetszorg, poetsen met een praatje.
Poetszorg, poetsen met een praatje. (Foto: )

Nieuwe Wmo-organisatie Boxtel

De bejaardenhuizen zijn gesloten terwijl de mensen ouder worden. Dit leidt tot wachtlijsten in de zorg. Zo ook in de huishoudelijke ondersteuning. Een dergelijke situatie biedt ruimte voor nieuwe toetreders, zoals Poetszorg, poetsen met een praatje.

BOXTEL - Poetszorg, poetsen met een praatje, is een poetsspecialist die met gemotiveerde vaste lokale poetshulpen en met eigen, milieuvriendelijke poetsmiddelen werkt. "Door de kwaliteit van de eigen poetsmiddelen kan in minder tijd, eenzelfde of een beter poetsresultaat worden bereikt. Er blijft dan tijd over voor het sociale aspect, zoals een goed gesprek en een kopje koffie."

Poetszorg is sinds januari 2020 een nieuwe gecontracteerde Wmo-partij voor hulp bij het huishouden in gemeente Boxtel. Dat betekent dat iedereen met een Wmo-indicatie huishoudelijke ondersteuning in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel voor Poetszorg kan kiezen of kan overstappen naar Poetszorg, poetsen met een praatje. Meer informatie over Poetszorg, poetsen met een praatje, is te vinden op de website www.poetszorg.nl.

Meer berichten