Logo demeierijboxtel.nl
De Winteracademie 2020 wordt georganiseerd door HOVO Brabant.
De Winteracademie 2020 wordt georganiseerd door HOVO Brabant. (Foto: )

Bijleren in de winter bij HOVO Brabant

Voor alle vijftigplussers die graag kort maar krachtig zo veel mogelijk willen leren, biedt HOVO Brabant in januari tijdens de Winteracademie een tiental één- en tweedaagse cursussen aan op de campus van Tilburg University. Tijdens deze Winteracademie kunnen cursisten zich verdiepen in allerlei vakgebieden, variërend van filosofie tot de cultuurgeschiedenis van Cyprus en van gezondheidspsychologie tot Europa in één dag. De Winteracademie van HOVO Brabant vindt plaats van dinsdag 7 januari tot en met vrijdag 24 januari.

Ziekte en gezondheid worden niet alleen door biologische, maar ook door psychologische en sociale factoren bepaald. Tijdens deze studiedag zal met behulp van voorbeelden van zowel ziekte en gezondheid de wederkerige relatie tussen onze geest en ons lichaam door psycholoog dr. Andreas Wismeijer in beeld worden gebracht.

Het volledige cursusaanbod van de Winteracademie is te vinden op www.hovobrabant.nl/winteracademie. Voor meer informatie kunt u terecht op www.hovobrabant.nl of kunt u bellen met 013-466 8119.

Meer berichten