Logo demeierijboxtel.nl
In de Kribkesroute zijn 260 kerststallen opgenomen. Foto: Jeanne van de Boom
In de Kribkesroute zijn 260 kerststallen opgenomen. Foto: Jeanne van de Boom (Foto: )

Brabants Landschap verwelkomt u bij kerststal

Ook dit jaar is er weer een kerststal te bewonderen bij het Groot Duijfhuis in het buurtschap Kasteren in Liempde. De locatie is opgenomen in de Kribkesroute. Op zondag 29 december worden de passanten tussen 11.00 en 16.00 uur verwelkomd door de vrijwilligers van Brabants Landschap met een kop warme chocomel of een glaasje glühwein bij een knapperend vuur.

KASTEREN - De kerststal is opgezet in de oude kippenkooi bij het Groot Duijfhuis, op het adres Hoevedreef 2. Ook de voormalige stal van de boerderij is op 29 december geopend. Hier heeft Brabants Landschap een infopunt ingericht met informatie over natuur en geschiedenis. De vrijwilligers laten het u graag zien. Het infopunt is één keer per maand geopend en er zijn regelmatig excursies en activiteiten. Kijk op www.brabantslandschap.nl voor de agenda.

Brabants Landschap heeft een wandelroute van een kleine 7 km uitgezet die langs het Groot Duijfhuis voert. De route is geel gemarkeerd en verbindt het centrum van Liempde, via het voetveer over de Dommel, met Kasteren. Deze wandelroute is verkrijgbaar bij Bezoekerscentrum D'n Liempdsen Herd in Liempde. Langs de route is ook de kerststal bij Café 't Groene Woud te bezichtigen.

Meer berichten