Logo demeierijboxtel.nl
Dit is de zesde keer dat Scouting Boxtel kerstkaarten gaat bezorgen.
Dit is de zesde keer dat Scouting Boxtel kerstkaarten gaat bezorgen. (Foto: )

Scouting bezorgt uw kerstkaarten

Redactie

Actie wordt herhaald

Ook dit jaar zullen de scouts en vrijwilligers van Scouting Boxtel uw kerstkaarten tegen een aantrekkelijk tarief bezorgen in Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde. Van 6 tot en met 15 december kunnen de kaarten ingeleverd worden op verschillende locaties in de omgeving van Boxtel. De scouts zorgen ervoor dat de kaarten tussen 17 en 23 december bezorgd worden.

BOXTEL - Dit is de zesde keer dat Scouting Boxtel kerstkaarten gaat bezorgen. De actie werd vorige jaren positief ontvangen en was succesvol verlopen. Dit jaar herhaalt Scouting Boxtel de actie en hoopt bij nog meer mensen een leuk kaartje te mogen bezorgen. De kerstkaarten worden bezorgd in Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde. De opbrengst zal worden besteed aan spel- en kampeermaterialen en programma's van de groep.

Wanneer u uw kerstkaarten door de scouts van Scouting Boxtel laat bezorgen, steunt u niet alleen Scouting Boxtel, maar bespaart u ook op de bezorgkosten. De scouts bezorgen uw kerstkaarten voor 0,35 euro per kaart en drie kaarten voor een euro.

Kerstkaarten kunnen van 6 tot en met 15 december, voorzien van volledig adres, ingeleverd worden bij Scouting Boxtel, Molenwijkseweg 5b. Daarnaast is het mogelijk om kerstkaarten in te leveren bij bloemisterij Jasmijn in Boxtel, Drogist Bewust Beter in Liempde, drie thuisadressen van vrijwilligers en op de kerstmarkt die wordt georganiseerd op Selissen op zaterdag 14 december. Voor meer informatie en inlevertijden kunt u kijken op www.scoutingboxtel.nl/kerstkaarten. De scouts zullen de kaarten sorteren en bezorgen. De kerstkaarten worden bezorgd tussen 17 en 23 december en zijn dus vóór de kerst op plaats van bestemming.

Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 tot en met 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep.

Meer berichten