Logo demeierijboxtel.nl
Tim van Esch, geboren op 2 augustus 2002, was twaalf jaar oud toen hij begon aan het schrijven van zijn eerste grote verhaal.
Tim van Esch, geboren op 2 augustus 2002, was twaalf jaar oud toen hij begon aan het schrijven van zijn eerste grote verhaal. (Foto: )

Tim van Esch (17) schrijft eigen boek

Redactie

Verkrijgbaar vanaf 12 december

Schrijver Tim van Esch, 17 jaar, uit Boxtel debuteert met zijn eerste avontuurlijke fantasyverhaal 'Tom Toermalijn en het Adra zwaard'. Het boek wordt aan het publiek voorgesteld tijdens een boekpresentatie op 11 december. Vanaf 12 december is het boek verkrijgbaar bij Bruna Boxtel en via de website www.tomtoermalijn.nl. Op zaterdag 14 december is Tim aanwezig bij Bruna Boxtel en Winter Wonderland Liempde voor een signeersessie.

BOXTEL - Tim van Esch, geboren op 2 augustus 2002, was twaalf jaar oud toen hij begon aan het schrijven van zijn eerste grote verhaal. Hij had altijd al een passie voor het schrijven en besloot al snel iets met die passie te doen. Dankzij een speciaal project op het Jacob-Roelandslyceum in Boxtel kreeg hij daar ook de ruimte voor. Maar wat begon als een onschuldige hobby, groeide al snel uit tot een compleet boek. Na veel schaven, herschrijven en corrigeren is het boek nu eindelijk klaar. Het boek wordt in eigen beheer uitgegeven, met behulp van grafisch vormgeefster Daisy Renders, beeldmaakster.nl, drukkerij Ascend Media Support en vele sponsoren.

Tom Toermalijn en het Adra zwaard is een klassiek avonturenverhaal vol spanning en humor, en vormt de opening van een bloedstollende trilogie. Het boek vertelt het verhaal over Tom Toermalijn, die nog maar amper geboren is wanneer de duistere Garna krijgers het land Nirda veroveren en zijn ouders vermoorden. Hij wordt meegenomen naar het Garna fort, maar wanneer hij op vijftienjarige leeftijd besluit te vluchten, komt hij terecht bij de rebellen. In de rebellenburcht gaat hij naar school, is hij veilig voor de Garna krijgers en krijgt hij de kans eindelijk een leven op te bouwen. Maar al snel komen er ook steeds meer vragen. Wie waren zijn ouders? Welke geheime missie kostte hun het leven? Wanneer de rebellenburcht in gevaar komt is de tijd gekomen waarop Tom in de voetsporen van zijn ouders moet treden, in een gevaarlijke reis door Nirda, vol bloeddorstige, sluwe en ietwat vreemde monsters, om zijn enige thuis te redden.

Het boek 'Tom Toermalijn en het Adra zwaard' wordt op 11 december gepresenteerd tijdens een boekpresentatie voor genodigden. Vanaf 12 december is het boek verkrijgbaar bij Bruna Boxtel, Rechterstraat 19 in Boxtel of via www.tomtoermalijn.nl. Op zaterdag 14 december is Tim van 13.30 tot 15.30 uur aanwezig bij Bruna Boxtel om het boek te verkopen en te signeren. Aansluitend is Tim van 16.00 tot 20.00 uur te vinden in Bezoekerscentrum D'n Liempdsen Herd, Barrierweg 4 in Liempde, tijdens Winter Wonderland Liempde. De prijs van het boek is 17,50 euro. Het boek is geschreven voor kinderen vanaf 10 jaar, maar zeker ook voor volwassenen die houden van een mooi avonturenverhaal. Neem voor meer informatie een kijkje op www.facebook.com/tomtoermalijn of op www.tomtoermalijn.nl.

Meer berichten