Logo demeierijboxtel.nl
Acht jaar geleden vond de eerste editie van het Grote Kerstbal plaats.
Acht jaar geleden vond de eerste editie van het Grote Kerstbal plaats. (Foto: )

Vier kerst op het Grote Kerstbal in Liempde

Dave Hanhart komt op zaterdag 21 december naar De Serenade in Liempde met het Grote Kerstbal 2019. Het duurt van 20.15 uur tot 22.30 uur, inclusief pauze. Aansluitend is er nog een bal. De zaal gaat open om 19.30 uur.

LIEMPDE - Acht jaar geleden vond de eerste editie van het Grote Kerstbal plaats. Inmiddels is dit muzikale feest uitgegroeid tot een traditie die diverse theaters gevuld heeft met grote hits uit musicals en operettes, evergreens en Nederlandse liedjes in een sprankelende kerstsfeer. "Meezingen wordt van harte toegejuicht. De teksten worden op een groot scherm geprojecteerd. Een live-combo, een vocale ensemble en solisten bezorgen u een kerstavond om nooit te vergeten. Hanhart zorgt bij elk optreden voor een verrassend programma, waarbij ook lokale zangers en muzikanten een rol spelen. Aansluitend vindt een heus bal plaats, wat geopend zal worden met een demonstratie door het ballroomkoppel: Wies van Haaren uit Boxtel en Bart van Nistelrooij.

Er zijn verder diverse gastoptredens, van bijvoorbeeld TINT: dynamische zanggroep met theaterelementen (Boxtel), Lisa van Nunen, Haico Berkelmans, Theo de Vries, Het Vrilkhoven strijkkwartet o.l.v. Harold v.d. Laar en Karin Tooren.

Meer berichten