Logo demeierijboxtel.nl
Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Foto: Ruud van Nooijen.
Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Foto: Ruud van Nooijen. (Foto: )

Smaakvol eten en sfeervolle muziek

Redactie

Winter Wonderland Liempde

Op zaterdag 14 december vindt van 16.00 tot 20.00 uur in het centrum van Liempde Winter Wonderland Liempde plaats. Een gezellig en sfeervol winterfestijn met sfeervolle live muziek, smaakvol eten en drinken, leuke winterse activiteiten en bijzondere cadeaus voor Kerst. Een gezellig samenzijn voor jong en oud.

LIEMPDE - Op Liemt Gemunt-verenigingen, lokale en regionale ondernemers en verschillende standhouders zorgen samen voor een gezellig en sfeervol evenement. Gezellige live muziek, smaakvol eten en drinken, snuffelen naar leuke kerstcadeaus, de opening van de Kribkesroute, uitreiking van OLG-cheques aan de verenigingen en leuke winterse activiteiten voor jong en oud.

Op diverse plekken in het centrum zijn er live optredens en wordt er stemmige muziek gemaakt door een grote groep muzikanten, zoals Antoinette van Roosmalen, Fanfare Concordia, Feestbend Toeternietoe, Hofkapel De Kromploegers, Noottoestand, Op Noar d'Honderd, 't Herriemenieke en vanBakkus. Daarnaast wordt er sfeermuziek gedraaid door DJ Willem. Samen zorgen zij voor een centrum vol muziek.

Ook de inwendige mens wordt niet vergeten! Er worden diverse warme gerechten gepresenteerd zoals pompoensoep, snert, worstenbroodjes, broodjes gehaktbal en pulled pork, aardappeltwisters en kerst snacks. Er zijn wafels en churros. En natuurlijk mag de warme chocolademelk en glühwein niet ontbreken. Ga gezellig samen uiteten bij Winter Wonderland Liempde.

De Kribkesroute start op zaterdag 14 december tijdens Winter Wonderland Liempde en bestaat uit meerdere wandelroutes, variërend in lengte. De routes voeren dit jaar langs meer dan 260 kerststallen door geheel Liempde. Het is hiermee de grootste kerststallenroute van Nederland.

Blijf op de hoogte van alle activiteiten via www.facebook.com/winterwonderlandliempde.

Meer berichten