Logo demeierijboxtel.nl
De Sint maakt zijn opwachting bij Kinderboerderij Boxtel.
De Sint maakt zijn opwachting bij Kinderboerderij Boxtel. (Foto: )

Sinterklaas gaat op bezoek bij de Kinderboerderij

Voor iedereen die het leuk vindt Sinterklaas in levende lijve te ontmoeten. De goedheiligman en zijn Pieten brengen woensdag 27 november weer een bezoek aan de kinderboerderij in Boxtel. Vanaf 13.30 is publiek welkom om vast in de sfeer te komen en een briefje in te vullen voor het Grote Boek.

BOXTEL - Sinterklaas arriveert om 14.00 uur en wil voor de kinderen die dat leuk vinden graag een persoonlijke ontmoeting. Rond 14.45 vertrekt het hoge bezoek weer. Deelname is gratis en iedereen is welkom.
De Stichting Kinderboerderij Boxtel is ontstaan uit een groep mensen die een warm hart hadden voor de laatste boerderij in de woonwijk Boxtel-Oost die door de gemeente Boxtel werd gekocht in 1971. In 1987 werd de Kinderboerderij geprivatiseerd. De Stichting Kinderboerderij kreeg de volle verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van de boerderij, die van het gemeentebestuur werd gehuurd. De Kinderboerderij Boxtel wil een plaats zijn waar niet alleen de kinderen graag komen, maar ook ouders, grootouders en alle andere belangstellenden. De kinderboerderij wil een sociale functie in de samenleving, speciaal voor de wijk Boxtel Oost, vervullen en een prettige plaats zijn waar gewoon binnen gelopen kan worden voor een kopje koffie, thee of fris, gewoon een krantje lezen of gezellig bijpraten. Uitgangspunt is om de sociale cohesie in de wijk te vergroten. Het bezoek van de Sint helpt daar zeker een handje bij.

kinderboerderijboxtel.nl

Meer berichten