Logo demeierijboxtel.nl
Foto:

Gravin Demi Schaeken

Demi Schaeken mag zich de nieuwe Gravin van Ploegersland (Liempde) noemen. Extra bijzonder omdat het 22e seizoen van de vereniging is. Demi Schaeken is 21 jaar oud maar wordt, dit 22e carnavalsseizoen, 22 jaar. Ze is geboren in Oeteldonk maar woont al haar hele leven in Ploegersland. Wellicht kennen mensen haar van haar werk bij de Coop. Naast haar werk volgt ze 1 dag in de week de opleiding Retailmanager in Lampegat, waar zij dit schooljaar hoopt te slagen.

LIEMPDE - "Onze gravin is nu regelmatig te vinden in de kroegen in Indegat, maar daar hopen wij deze carnaval verandering in te brengen. Onze gravin komt uit een muzikale familie; haar vader is gitarist en haar moeder zingt in een koor. Onze gravin houdt van zingen; het liefst samen met haar zus Romy, die haar dit carnavalsseizoen gaat vergezellen."
Hofdame Romy. Romy Schaeken is 19 jaar geleden geboren en getogen in Ploegersland. Zij werkt, net als Demi bij de Coop en volgt 1 dag in de week een aan het Koning Willem 1 College in Oeteldonk. Ze zingt graag top-40 nummers, is dol op knutselen (dit kwam van pas bij het maken van de klompjes) en houdt van bakken. Hofnar Guus. Hofnar Guus Langelaan is al 1,5 jaar de vriend van Gravin Demi. Hij is 23 jaar geleden geboren in Oeteldonk en woont op kamers in Dwalmdam, waar hij een studie Geschiedenis volgt aan de Erasmus Universiteit. Guus houdt van boogschieten en van feestjes.

Meer berichten