Logo demeierijboxtel.nl
OP zoek naar spulletjes om de kerst op te leuken? De kerstmarkt bij Het Goed biedt uitkomst.
OP zoek naar spulletjes om de kerst op te leuken? De kerstmarkt bij Het Goed biedt uitkomst. (Foto: )

Winkel omgetoverd in kerstsfeer

Redactie

Kerstmarkt bij Het Goed

Het wordt weer dringen voor de deur zaterdagochtend 23 november bij Het Goed in Boxtel. De traditionele kerstmarkt trekt jaarlijks steeds meer mensen en vindt dit jaar plaats op 23 november van 9.30 tot 17.00 uur.

BOXTEL - De kerstmarkt is bij Het Goed de traditionele start van de feestmaand en de medewerkers hebben met veel enthousiasme en inzet de gehele winkel aan de Industrieweg omgetoverd in kerstsfeer. Naast allerlei kramen met bijzondere en unieke kerstspullen is er ruimte voor veel inspiratie. En natuurlijk mogen een hapje en een drankje niet ontbreken.

Snuisterijen

Het hele jaar door worden alle kerstspullen die binnenkomen geselecteerd en bewaard voor deze speciale kerstmarkt. Kerstballen in alle soorten en maten, kerstslingers, kerststalletjes, kerstdorpjes, kunstbomen en nog heel veel andere decoraties en snuisterijen. Aan Het Goed gegund om her te gebruiken en om mensen die bij Het Goed werken een werkervaring op te laten doen. Voor de klant levert het bijzondere spullen op, die niet alleen mooi geprijsd zijn maar ook bijdragen aan een beter milieu.

Niet alleen kerstspullen zijn er in overvloed. Er staat in de winkel ook een mooie Kerstwensboom. Daarin kun je een wens hangen voor iemand die jij dit jaar een extra mooie kerst gunt. De klant met de meest bijzondere wens ontvangt een waardebon van 50 euro om de wens in vervulling te laten gaan. Altijd leuk dat je iemand kunt verrassen met iets heel bijzonders van de kringloop. En om het compleet te maken heeft Het Goed mooi inpakpapier om het extra bijzonder te maken. Kringloopwarenhuis Het Goed Boxtel biedt daarnaast leuke, aantrekkelijk geprijsde spullen, zoals meubels, kleding, speelgoed en boeken. Het aanbod is breed en wisselt dagelijks. Goede spullen die mensen niet meer kunnen gebruiken, kunnen afgegeven worden bij de winkel of gratis opgehaald worden. Het kringloopwarenhuis aan de Industrieweg 6 is van maandag tot en met vrijdag open van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdags van 9.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten