Logo demeierijboxtel.nl
Always Forever is op zondag 3 november van 11.00 tot 16.00 uur in Oisterwijk. Meer: www.alwaysforever.nu en social media.
Always Forever is op zondag 3 november van 11.00 tot 16.00 uur in Oisterwijk. Meer: www.alwaysforever.nu en social media. (Foto: )

Alles rondom bruiloft bij Always Forever-evenement

Trouwplannen? Kom kijken, proeven en inspiratie opdoen bij de leukste trouwbeurs in de regio van Always Forever op 3 november bij Klein Speik in Oisterwijk. "De leukste bedrijven uit de sector staan klaar en geven informatie en advies."

REGIO - Sinds 2015 is Always Forever wedding events de specialist in het organiseren van trouwbeurzen. Ze presenteren een mix van alles wat er komt kijken bij trouwen. "Van fotografie, visagie en decoratie tot de dj of band, de juwelier én die onvergetelijke huwelijksreis. Aan alle details is gedacht, zodat het aankomende bruidspaar zo goed mogelijk geïnformeerd wordt. De leukste bedrijven uit de trouwsector zijn verzameld en elke discipline heeft maximaal twee professionals om het overzichtelijk te houden." Daarnaast is er een doorlopende modeshow met de nieuwste trends op het gebied van bruidsmode. "De aanloopperiode naar een bruiloft is een feest. Always Forever hecht er veel waarde aan dat dit ook uitgestraald wordt op de trouwbeurzen die ze organiseren op een sfeervolle locatie. Geen agressieve verkooppraatjes maar eerlijke en enthousiaste ondernemers die passie hebben voor hun vak zullen de bezoekers te woord staan." Elke bezoeker ontvangt na afloop een goed gevulde goodiebag.

Meer berichten