Logo demeierijboxtel.nl
Een hele stapel medailles werd mee terug genomen naar Boxtel.
Een hele stapel medailles werd mee terug genomen naar Boxtel. (Foto: )

Taekwondoka's ook in België succesvol

Taekwondo School Dekker uit Boxtel reisde zondag af naar het Internationaal Open Belgisch Taekwondo Toernooi Flanders Fields in het Belgische Tervuren. Er gingen weer tal van medailles mee naar huis.

BOXTEL - In totaal waren er liefst 238 deelnemers uit landen als Griekenland, Polen, Schotland, Servië, Moldavië, Engeland, Duitsland, België en Nederland. "Het is dan ook een mooi toernooi, waarbij de nadruk ligt om het behalen van de internationale titel." Namens dekker werden Linda Beekmans, Tasnim Bezbiz, Loubna Driouch, Femke van Gaal en Mark de Voss eerste in een categorie. Tilila Marouche werd tweede, net als Rayaan Suhooli. Roxana Bartmanowicz en Mara van der Heijden pakten in hun klasse en derde plek.

"TS Dekker is weer enorm trots op jullie. Net als op Wassim Bezbiz, Corne Beekmans en Kaj van de Meulengraaf, die net buiten de prijzen vielen. Kanjers zijn jullie allemaal", laat Ad Dekker weten. "Dank aan de scheidsrechters Sabum Atmane Qoubbane en Alexander Beekmans, de coaches en de ouders/supporters."

Meer berichten