Logo demeierijboxtel.nl
De Russische Angelina Melnikova, die in Den Bosch op de vloer meedoet.
De Russische Angelina Melnikova, die in Den Bosch op de vloer meedoet. (Foto: Mikhaylova Elena)

Nienke Langenhuizen turnt met de Europese top

Op 27 oktober staat de vijfde editie van Turngala-Brabant op het programma in De Maasport. Naast de Nederlandse heren- en damesteams turnen er ook Europese toppers mee. Ook zijn er regionale turner uitgenodigd. Uit Boxtel is Nienke Langenhuizen uitgenodigd, zij traint bij Tabitta Boxtel.

BOXTEL - De Europese topgymasten uit Rusland, Engeland, Duitsland, Oekraïne, Roemenië en Portugal turnen een dag eerder de internationale wedstrijd de Brabant Trophy. Tijdens het turngala geven ze ook acte de présence, daar turnen ze samen met de regionale turntop. Het Turngala heeft dit jaar het thema 'Jump to the max!'. Naast al het internationale, nationale en regionale 'turngeweld' wordt de show opgeluisterd door spectaculaire acts op trampoline, teeterboard, freestyle springen en acro gym.

Kaartjes

Toegangskaarten voor de voorstellingen zijn al te boeken. Kijk daarvoor op de website www.brabanttrophy.nl. De losse kaartjes voor het Turngala Brabant zijn er vanaf negentien euro, exclusief servicekosten, bij online-bestelling. Voor verenigingen is er een speciaal arrangement te boeken. Tickets voor de Brabant Trophy zijn er vanaf elf euro, exclusief de servicekosten. Ook die zijn online te bestellen.

Meer berichten