Logo demeierijboxtel.nl
Medewerkers van de WensAmbulance, samen met het winnende team en de Knoestjes. Foto: Bas vd Bersselaar
Medewerkers van de WensAmbulance, samen met het winnende team en de Knoestjes. Foto: Bas vd Bersselaar (Foto: )

Opbrengst dorpsquiz is voor WensAmbulance

Redactie

Afgelopen vrijdag is een cheque met de opbrengst van het inschrijfgeld van de KenEsch Quiz overhandigd aan het goede doel De WensAmbulance. De quiz vond al plaats in juni maar nu heeft het winnende team, samen met de Knoestjes, het bedrag officieel overhandigd.

ESCH - De derde editie van de KenEsch Quiz werd al in juni georganiseerd, maar het was er nog niet eerder van gekomen om de cheque aan het winnende goede doel te overhandigen. De Knoestjes waren wederom verantwoordelijk voor de organisatie van de Essche dorpsquiz, die op 21 juni zeventien teams op de been bracht.

Wensambulance organiseert veel voor zieke mensen

Vol enthousiasme en inzet werd door al deze fanatieke teams gestreden om de eerste plaats. Tijdens de prijsuitreiking werd bekend dat team 't Ken-net wel als winnaar uit de bus kwam. Deze groep heeft ook de eerste editie van de KenEsch Quiz gewonnen. In 2019 hebben ze hetzelfde goede doel gekozen als in 2015. Het totale inschrijfgeld van alle teams komt zodoende ten goede aan de WensAmbulance.

Op vrijdag 4 oktober hebben, namens de WensAmbulance Brabant, Barry van Brakel (vrijwilliger en pr-medewerker) en Tiny van Schijndel (vrijwilliger) het bedrag in ontvangst genomen.

Cheque

Het winnende team was van de partij, evenals de leden van De Knoestjes. Er werd stilgestaan bij het werk van de Wensambulance en het brede scala van activiteiten die zij organiseren en uitvoeren voor zieke mensen. Imke Heufkens, voorzitter van de Knoestjes, heeft de cheque aan de medewerkers van de WensAmbulance overhandigd.

Meer over de Brabantse WensAmbulance:

www.wensambulancebrabant.nl

Meer berichten