Logo demeierijboxtel.nl
De start van de lange afstand voor pupillen A. Foto: AV Marvel.
De start van de lange afstand voor pupillen A. Foto: AV Marvel. (Foto: )

Jeugd AV Marvel gaat de strijd aan

Redactie

Clubkampioenschappen

Afgelopen zondag liet de jeugd van atletiekvereniging AV Marvel uit Boxtel zien wat ze kunnen. In een sportieve sfeer werd gestreden om de verbetering van persoonlijke records en natuurlijk het clubkampioenschap in de diverse leeftijdscategorieën.

BOXTEL - De veelzijdigheid van de atletieksport kwam goed tot uitdrukking door de vele onderdelen, zoals sprint, discuswerpen, speerwerpen, kogelstoten en hoogspringen. De jongste deelnemers oefenen de onderdelen soms met andere voorwerpen. Zo wordt bij het discuswerpen gestart met het slingeren van fietsbanden en voor speerwerpen komt eerst het gooien van een vortex.

Diploma

Alle pupillen ontvingen een diploma met hun prestaties op de verschillende onderdelen. Bij de junioren zijn voor 2019 de clubkampioenen bij Marvel: Isa de Bruijn (junioren A), Annika van der Broek (junioren C), Jasper van den Oetelaar (junioren C), Jens Hogedoorn (junioren D) en Lucy Nijenhof (junioren D).

Jeugdtrainers gezocht

De Boxtelse atletiekvereniging Marvel is trots op haar jeugdleden. Hun trainers zetten zich met veel enthousiasme en energie in om de trainingen goed in te vullen. "Er zijn op dit moment een aantal vacatures bij de pupillen en junioren. Dus kan jij één of meerdere uurtjes in de week missen en wil jij zelfstandig of samen trainingen verzorgen voor onze pupillen of junioren? Of ken je iemand die dat zou willen doen? Dan komt Marvel graag in contact met jou."

Neem in dat geval contact op met de club. Dat kan via cta@avmarvel.nl.

Opleiding

Als je een trainersopleiding wilt volgen, dan wordt die vergoed. Je krijgt ook een vrijwilligersvergoeding voor de trainingsuren.

Meer:

cta@avmarvel.nl

Meer berichten