Logo demeierijboxtel.nl
Foto:

Lennisfistfestival jaren '80

Twee mannen op gitaar en bas, danseressen op een podium, en een publiek met her en der een permanentje en een tuinbroek. Deze foto slingert ons regelrecht terug naar de jaren tachtig, naar het Lennisfistfestival om precies te zijn. De foto is gemaakt door Mies den Otter, ergens in Lennisheuvel. Het bord voor het podium is niet al te duidelijk maar café bar zaal De Adelaar is wel leesbaar. Voor de rest is het gissen naar de verdere achtergrond van deze foto.

LENNISHEUVEL - We zijn benieuwd wat het Lennisfistfestival inhield, en in welke jaren het heeft plaatsgevonden. We zien een overwegend jong publiek dus de jongeren van toen kunnen nu als veertig/vijftigers vast meer vertellen. Wie is de presentator op het podium? Herkent iemand de danseressen, of de muzikanten?

Wie weet zie je jezelf terug tussen de toehoorders en weet je nog veel meer te vertellen over de opname. We zijn heel benieuwd.

Iedere foto vertelt zijn eigen verhaal. Vaak verrassend, soms ook opmerkelijk en altijd boeiend. Maar de mooiste zijn natuurlijk de persoonlijke verhalen. En juist daar zijn wij naar op zoek! Was je erbij toen de fotograaf net afdrukte? Weet je wat er op dat moment gebeurde? Vertel het ons! 'Kijk naar toen' is een productie van het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC). Reageren kan via de website www.bhic.nl/boxtel en ga naar Kijk naar toen. Of via kijknaartoen@bhic.nl.

Meer berichten