Logo demeierijboxtel.nl
Met circa 7500 huurwoningen in de kernen rondom Den Bosch is JOOST als een buurman dichtbij.
Met circa 7500 huurwoningen in de kernen rondom Den Bosch is JOOST als een buurman dichtbij. (Foto: )

Woonstichting JOOST komt de komende tijd naar je toe

Woonstichting JOOST is letterlijk Thuis in de Meierij. Met circa 7500 huurwoningen in de kernen rondom Den Bosch is JOOST als een buurman dichtbij. "Ook in de dorpen. Dat doen we niet door spreekuren te houden in wijkkantoren. Wij komen naar onze huurders toe dit najaar."

REGIO - "Kom ook langs. In de maand oktober staan we op verschillende plaatsen in de regio, waaronder in Berlicum, in Middelrode, in Den Dungen, in Sint-Michielsgestel, in Haaren en in Lennisheuvel."

Zowel huurders als niet-huurders kunnen langs komen voor een kop koffie en iets lekkers. "En uiteraard voor een praatje met onze wijkconsulent Thierry Farla en onze wijkbeheerder Maryn Rutjens. Bewoners uit de betreffende wijken ontvangen een persoonlijke uitnodiging."

Lennisheuvel en Liempde

In Lennisheuvel is JOOST op dinsdag 22 oktober. Ze zijn dan te vinden aan de Pastoor Mandersstraat, van 14.00 tot 16.00 uur (op het grasveld). Donderdag 24 oktober is Joost on Tour van 10.30 tot 12.00 uur bij De Kloosterhof in Liempde, waar ook medewerkers van welzijnsorganisatie ContourdeTwern aansluiten.

Meer berichten