Logo demeierijboxtel.nl
Op 14 september biedt Bibliotheek Boxtel tijdens Culturale boeken op recept aan.
Op 14 september biedt Bibliotheek Boxtel tijdens Culturale boeken op recept aan. (Foto: JURGEN VAN TIGGELEN)

Boeken-diagnose met een knipoog

Last van een post-vakantie dip? Van onvervulde verlangens of keuzestress? De Culturele Apotheek biedt verlichting bij deze en andere alledaagse kwalen en geeft je een persoonlijk boekenrecept.

BOXTEL - Met het 'boeken op recept'-spreekuur, aangeboden door Bibliotheek Boxtel, wordt er leesadvies op locatie gegeven. Bezoekers van Culturale worden meegenomen voor een kort, maar prikkelend consult in de speciale apothekersspreekkamer.

Hier kunnen ze hun hart uitstorten over de kleine en grote levenskwalen die hen kwellen. Van een gebroken hart tot onvervulde verlangens en van sociale-mediamoeheid tot acute stress.

Diagnose

Nadat een diagnose gesteld is en allergieën zijn achterhaald, wordt er ter plekke een boekenrecept uitgeschreven: twee of drie heilzame titels, inclusief de juiste dosering, het beste tijdstip van inname en eventuele bijwerkingen. Met dit recept kun je direct naar Bibliotheek Boxtel om vervolgens de boeken te lenen.

Je bent welkom bij Podium Boxtel (tijdens Culturale) op zaterdag 14 september tussen 19.30 en 22.00 uur. Dat is helemaal gratis.

Meer berichten