Logo demeierijboxtel.nl
Cindy Langenhuijsen Fotografie

Startende ondernemers het bootje in

Van de redactie

De Helden van Kien

Startersnetwerk Meierijstad kwam afgelopen woensdagavond samen voor een unieke netwerkbijeenkomst bij de Helden van Kien in Sint-Oedenrode. Op deze zonnige avond gingen de aanwezige starters letterlijk het bootje in en het water op, om in gesprek te gaan met ervaren ondernemers uit Meierijstad.

MEIERIJSTAD - De bijeenkomst bij de Helden van Kien is één van de initiatieven die het Startersnetwerk organiseert binnen Meierijstad om beginnende ondernemers op weg te helpen.

Interesse

Zo gaf Arthur Frieser tips over hoe je succesvol netwerkt. Zoals oprecht interesse tonen in je gesprekspartner en je niet laten afleiden. Maar ook je goed voorbereiden en de juiste vragen stellen helpt om met succes te netwerken. Handige en praktische bagage voor de gasten tijdens het tweede deel van deze avond. Want ze konden deze prachtige zomeravond de kade op, of het bootje in, om in gesprek te gaan met een gevestigde ondernemer uit Meierijstad.
Aanwezig deze avond waren onder andere burgemeester Kees van Rooij, Bart Kablau, Ferenc Welten, Berry van de Velden, Arent van Dijk, Rob Jansen, Anton Bolwerk, Ramona Kerkhof en Mariëlle Lucius. Een rijtje succesvol ondernemers met veel kennis en ervaring.

Startersnetwerk Meierijstad wordt aangeboden door POM, Rabobank en Gemeente Meierijstad: Bernardo Berenschot, accountmanager MKB bij Rabobank: "Het is telkens weer verrassend om te zien hoe bereidwillig ondernemers binnen Meierijstad zijn om elkaar verder te willen helpen. Je zag tijdens de kennismaking op het water mooie gesprekken tot stand komen."
Arent van Dijk van Platform Ondernemend Meierijstad en Ondernemersacademie: "Wat mij opvalt en inspireert is het enthousiasme en de nieuwsgierigheid van startende ondernemers. Hun positieve drive en kijk op het ondernemerschap. Terugkijkend op de avond heb ik echt het gevoel gehad iets toe te kunnen voegen."

Meer berichten